Kontakt oss

Har du spørsmål til vår inkubator eller har en startup du mener vi bør kikke på hører vi gjerne fra deg!

TELEFON

+47 900 64 675

BESØKSADRESSE

Arbeidersamfunnets Plass 1
0181 Oslo

KONTAKTSKJEMA

Representerer du en startup som ser etter investorer hører vi gjerne fra deg. Husk at vi er en tidligfase investor som går inn i selskaper som er i startfasen av sin utvikling. Du bør imidlertid være kommet lenger enn å sitte på en ide og en presentasjon alene. Du bør minimum ha utviklet et konsept med en pilot eller demo av tjenesten din oppe før du kontakter oss. Fortell oss hva henvendelsen gjelder og gi en kort beskrivelse av selskapet og legg gjerne ved lenke til en webside og dokumentasjon om dette finnes.

Har du en forespørsel om å tiltre inkubatorprogrammet så er det fint om du opplyser om eventuelle relasjoner du har til Nova Consulting Group direkte eller indirekte via kunder eller samarbeidspartnere.

Ditt navn (Nødvendig)

Din epostadresse (Nødvendig)

Tema

Meldingstekst

Legg ved evt. dokumentasjon (png, jpg, jpeg eller pdf)

Konfidensialitet

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Vi forbeholder oss retten til å dele informasjon som sendes inn med personer og partnere tilknyttet Novalab og Nova Consulting Group. Dersom det av ulike årsaker er et ønske om at slik deling skal begrenses, ber vi om at det fremkommer klart av henvendelsen.

  • SHARE: